Opi tekemään nettibisnestä -verkkovalmennus

Mitä opit tällä verkkokursilla?

Opi tekemään nettibisnestä -verkkokurssilla opetan sinulle omasta mielestäni 5 parasta tapaa rakentaa nettibisnes juuri tällä hetkellä.

Olen itse tehnyt useita erilaisia nettibisneksiä viimeisen 10 vuoden ajan ja nyt minun on aika jakaa nämä opit ja strategiat sinulle, joka haluat rakentaa itsellesi sivutoimisen bisneksen verkkoon.

Oman nettibisneksen rakentaminen

“Nettibisnes on tuonut minulle valtavasti vapauksia ja mahdollisuuksia ja nyt haluan jakaa tätä tietoa eteenpäin ja avata sinulle oven tähän rajattomien mahdollisuuksien maailmaan!”

Opi 5 parasta tapaa tehdä nettibisnestä

Haluatko tietää mitkä ovat juuri tämän hetken parhaat tavat tehdä nettibisnestä? Olen viime vuosien aikana pystyttänyt useita eri bisneksiä nettiin ja haluan paljastaa sinulle minun mielestäni parhaat tavat rakentaa itselleen automaattinen lisätulo nettiin!

Millainen on hyvä nettibisnes?

Verkkokurssi on saatavilla
nyt erikoishintaan

29 € (norm. 97 €)

Mitä verkkokurssi sisältää?​

1. Opi tekemään nettibisnestä (5 eri vaihtoehtoa)

Paljastan sinulle minun mielestäni 5 parasta tapaa rakentaa nettibisnes juuri nyt. Nämä ovat asioita, joita itsekin rakennan parhaillaan. Näissä riittää potentiaalia kaikille halukkaille, eikä mahdollisuudet näissävtule koskaan loppumaan.

2. Netissä menestymiseen tarvittavat taidot

Mitä sinun tarvitsee oppia, että pystyt rakentamaan tuottavan nettibisneksen. Opetan sinulle kaiken, eli sinun ei tarvitse osata mitään entuudestaan. Jos osaat käyttää sähköpostia, Wordia ja Facebookia, niin sinulla on riittävät lähtötaidot!

3. Freelance-työt netissä

Opetan sinulle eri vaihtoehtoja ja ideoita, miten voit aloittaa freelance-työt netissä lähes välittömästi. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta, koska nämä nerokkaat ideat ovat sellaisia, joita pystyt hyödyntämään ilman aiempaa kokemusta.

4. Oman suosittelubisneksen rakentaminen

Opetan sinulle miten pystyt tekemään nettibisnestä suosittelemalla muiden tuotteita tai palveluita. Voit tehdä tämän omalla nimelläsi ja kasvattaa itsellesi fanijoukkoa tai voit tehdä tämän myös täysin nimettömänä. Opetan sinulle molemmat vaihtoehdot, mutta valinta on täysin sinun!

5. Näin teet oman verkkokurssibisneksen

Kerron miten voit rakentaa itsellesi oman verkkokurssin ja myydä sitä helposti netissä. Jos et halua esiintyä videolla, niin opetan sinulle eri vaihtoehtoja, miten voit hyödyntää toisten tekemiä verkkokursseilla tai tehdä oman kurssin ilman, että itse esiinnyt siinä.

6. Salainen tapa tehdä nettibisnestä (ohituskaista)

Kerron myös salaisen tavan tehdä nettibisnestä. Käytän tästä nimitystä “ohituskaista”, koska rakensin sillä itselleni yli 500 €/kk tuottavan nettibisneksen alle kuukaudessa. Tämä vaatii hieman enemmän sitoutumista ja opiskelua, mutta myös palkkiotkin tulevat nopeammin ja ovat myös usein isompia.

Bonus - Nettisivujen rakentaminen

Näin rakennat omat kotisivut, joilla teet bisnestä netissä. Näiden viiden videon avulla perustat itsellesi omat nettisivut ja rakennat niistä tyylikkäät ja houkuttelevat.

Tietoa verkkokurssin kouluttajasta

Moikka!

Tällä hetkellä saatat miettiä, että miksi ihmeessä minun kannattaisi kuunnella Villeä? Onko hän oikeasti hyvä näissä asioissa? Ajattelin kertoa itsestäni ja historiastani, niin saat paremman kuvan siitä millainen henkilö on kurssin kouluttajana.

Aloitin nettibisnesurani vuonna 2008 perustamalla oman mainostoimiston. Täysin ilman alan koulutusta tai aiempaa työkokemusta. Olen täysin itseoppinut näissä nettiasioissa ja jostain syystä kipinä syttyi ja päädyin perustamaan ensimmäisen yritykseni.

Vuosi sen jälkeen olin jo perustamassa toista yritystäni – iPhone tarvikkeiden verkkokauppaa, joka oli yksi parhaista oppikouluista nettibisnekseen. Tämän bisneksen olen myynyt eteenpäin ja sen jälkeen olen perustanut yli 10 verkkokauppaa, oman digimarkkinointitoimiston (Hakukonekeisari Oy) ja useita eri nettisivuja. Yhden niistä möin viime vuonna 15 000 € hintaan.

Tämän lisäksi olen auttanut muita yrityksiä nettimarkkinoinnissa ja yksi asiakkaani on onnistunut myymään verkkokurssia yli 100 000 eurolla alle viikossa.

Tule mukaan oppimaan rakentamaan
oma nettibisnes!

"Kiitos hyvästä Opi tekemään nettibisnestä -kurssista. Sormet täällä jo syyhyävät että tekisin omat nettisivut tai vertailusivuston."

-Merja

"Selkeä, rauhallinen ja sympaattinen esitystapa. Terminologialla ei snobbailtu, eli tavallinen ihminenkin voi ymmärtää asiat helposti. Kurssilla näytettiin käytännössä, miten homma etenee."

-Jussi

Tyytyväisyystakuu

Jos et ole tyytyväinen oppimiisi asioihin ja ne eivät auta sinua oman nettibisneksen perustamisessa, niin saat 100 % rahat takaisin takuun 180 päivän ajan. Sinulla on siis puoli vuotta aikaa katsoa kurssi läpi ja aloittaa oma nettibisnes täysin ilman mitään riskiä.

LISÄBONUS - Nettibisnes Lifestyle Facebook-ryhmä

Tässä suljetussa VIP-ryhmässä pääset keskustelemaan ja kysymään nettibisnekseen liittyviä asioita sekä saat tukea ja kannustusta oman nettibisneksen aloittamiseen.

Ryhmässä on tällä hetkellä jo yli 200 henkilöä, jotka ovat juuri aloittaneet omien nettibisnesten suunnittelemisen.

Tule mukaan verkkokurssille ja
suljettuun Facebook-ryhmään!

29 € (norm. 97 €)

Nähdään kurssilla!

ville-nimmari
Vieritä ylös